top of page
plantas|vegetales|arbustos

Pla de negoci

El nostre pla

pla de negoci LIRON.jpg
Proposta de valor

La nostra proposta de valor és simple: T'ajudem a aprendre sobre tu mateix, la manera que tens de sentir, i que signifiquen totes les emocions que pateixes, juntament amb recomanacions i música per gestionar-les de la millor forma possible. Juntament amb la revisió habitual de l'aplicació per oferir sempre un producte de la millor qualitat possible.

Tot això es pot aconseguir gràcies a les diferents eines que es poden trobar dins de l'App, com ara el test per adquirir coneixements sobre les teves emocions, o el diari i el moodtrack per conèixer-te millor.

Relació amb els clients

La relació amb els clients és mitjançant l'aplicació per a telèfon mòbil.

 

Tot i això, també comptem amb una pàgina web i actualitzacions del nostre test d'emocions cada tres mesos.

Segment de clients

Els nostres clients són escoles i universitats, que tenen alumnes adolescents als quals els hi pot anar molt bé una eina per millorar la seva salut mental, conèixer com funcionen totes les emocions que estan sentint i per ajudar durant el seu desenvolupament.

A més, centres de psicologia que puguin fer servir aquesta eina per ajudar als seus pacients a sentir-se millor i a descobrir recursos per no patir les seves emocions d'una manera que pugui resultar perjudicial.

Canals

Amb això, els canals per on es podrà descarregar la nostra aplicació serien Google Play, ja que és una App dissenyada per Android, l'enllaç de descàrrega de la nostra pàgina web i codis QR que es trobaran als cartells promocionals.

Vies d'ingrés

Les principals vies d'ingrés serien aquests centres de psicologia, i les escoles i les universitats ja mencionades, juntament amb la venda de dades de l'usuari i el pagament de les empreses que volen promocionar-se a través de MoodGarden.

bottom of page